Neem een kijkje in uw stadsdeel

Coalitie Haarlem Ontmoet

Welkom op de pagina van de Coalitie Haarlem Ontmoet. In deze Coalitie hebben inmiddels 23 organisaties zich verenigd om actief eenzaamheid te bestrijden en te voorkomen.

De Coalitie bestaat uit een regiegroep waar samenwerkingen worden geïnitieerd en doelen voor de komende jaren worden gesteld. In de kerngroep zitten “de handen” van de coalitie. Zij organiseren én voeren uit.

Jaarlijks organiseert de Coalitie een heel aantal zaken zoals en netwerkconferentie, de Week tegen de Eenzaamheid. Verder bestaat er ook een werkgroep aandachtsfunctionarissen. Verder wordt er regelmatig een nieuwsbrief verzonden om iedereen te informeren.

Voor 2021 zijn speerpunten het ontwikkelen van een Haarlemse aanpak Eenzaamheidsbestrijding, een pilot online ontmoetingsactiviteiten en een serie van portretten van Haarlemmers die vertellen over eenzaamheid als gevolg van de Corona-maatregelen. Verder is er aandacht voor eenzaamheid bij ondernemers met financiële problemen.

Mocht je interesse hebben om je aan te sluiten bij de Coalitie, zoek dan contact met projectleider Magdalena Chu Kum, coalitie@haarlemontmoet.nl of met de voorzitter van de regiegroep Jelle Buijtendijk JBuijtendijk@vrk.nl.

Nieuwsbrief ontvangen? Mail dan naar coalitie@haarlemontmoet.nl

Kennisbank

In de kennisbank vindt u documenten over eenzaamheid. Heeft u een document dat u wilt delen in deze kennisbank? Mail het document dan naar de beheerder van deze website: info@haarlemontmoet.nl. De beheerder neemt zo snel mogelijk contact met u op. 

Kennis en informatie pagina