Neem een kijkje in uw stadsdeel

Open Juttersochtend op het strand van Bloemendaal & Zandvoort

Initiatiefnemer
Voor wie is het?
KinderenJongerenVolwassenenSeniorenDementievriendelijkMensen met verstandelijke beperkingMensen met NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel)
Wat wil je doen?
Sport en SpelNatuur en GroenUitstapje
Online of op locatie?
Op locatie
Startdatum
22 april 2022
Einddatum
30 september 2022
Samenvatting

Juttersgeluk gaat elke woensdag en vrijdag het strand op om zo veel mogelijk zwerfplastic te rapen. Zo pakken wij de plastic soep aan. Met de grondstoffen maken we verrassende, nieuwe producten in ons sociale ‘upcycle-atelier’. Wil je met Juttersgeluk mee het strand op? Dat kan! Jutten is een mooie en laagdrempelige manier om maatschappelijk actief te zijn. Je bent lekker in beweging en ontmoet leuke mensen.

Omschrijving

Tijdens de clean-ups rapen we alles wat niet op het strand thuishoort op. Zo wordt (plastic) afval grondstof, waar wij nieuwe producten van maken. Samen werken we aan een plastic soep-vrije oceaan en een plasticvrij strand. Doe mee en vind jouw juttersgeluk. Kom langs op een woensdag- of vrijdagochtend tijdens onze open juttersochtend in Zandvoort en Bloemendaal aan Zee. Zandvoort (woensdag en vrijdag) 9:30 uur | verzamelen in de binnentuin van het Zandvoorts Museum er is koffie en thee 10:00 uur | vertrek naar het strand ca 11:15 uur | geraapt materiaal sorteren en spoelen 12:00 uur | einde Bloemendaal aan Zee (vrijdag) 8.45 uur | verzamelen bij atelier in Overveen (Tetterodeweg 27A) 9:00 uur | vertrek naar het strand op je eigen fiets of met de elektrische bakfiets/tandem 9.45 uur | start vanaf Parnassia aan Zee einde is variabel - afhankelijk van de groep Vooraf aanmelden is niet nodig. Deelname is GRATIS, wij zorgen voor emmers, grijpers en handschoenen. Let op: op het strand is het meestal net iets kouder, houd er met je kleding rekening mee.

Contactinformatie
Wil je meer info? Neem contact op met haitske@juttersgeluk.nl Haitske Schiere 06 19227036
Adres
Swalu√ęstraat 12042 KAZandvoort
Data waarop het initiatief plaatsvindt
Locatie
Afbeelding/video
Geen Youtube-link
Deel dit initiatief