Dag van de Architectuur 2024

Zoals ieder jaar verzorgt het ABC het programma voor de Dag van de Architectuur in Haarlem en de regio in het weekend van 15 en 16 juni.

Het thema dit jaar is ‘Ruimte maken…’. Op de zaterdag organiseert het ABC rond dit thema bijzondere rondleidingen in en openstellingen van gebouwen.
De aftrap is in winkelcentrum Schalkwijk bij het informatiecentrum Scgalkwijk 2030. Daarna kunnen we een kijkje nemen bij diverse projecten zoals op het dak van ‘Factory‘, het Amerikablok maar ook bij de Rudolf Steiner College & School.
Ook kan je de voormalige V&D aan het Verwulft nog een keer bezoeken voordat er gebouwd gaat worden en dit oorspronkelijke warenhuis een nieuwe invulling krijgt. Op zondagmiddag vinden in het ABC twee workshops ‘ruimte maken met AI’ plaats.
De folder met het volledige programma van de Dag van de Architectuur is vanaf 1 juni gratis te verkrijgen in onze museumwinkel.

Dag van de Architectuur 2024

ABC Architectuurcentrum Haarlem

Groot Heiligland 47
2011 EP Haarlem

  • Centrum
  • 09:30 - 17:30 uur
  • 0,00
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

ABC Architectuurcentrum Haarlem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu