2 jonge vrouwen geven concert

 

 

 

 

 

 

 

WHAT SHOULD WE DUO?

11 mei komt bovengenoemd duo in de Ontmoetingskerk, twee jonge vrouwen op alt-viool en cello.

De altvioliste Elisa Misas Santín uit Spanje, speelt nu in Nederland in het Nationaal jeugdorkest.. Ze won verschillende prijzen.

Ook de celliste Ines López Gallagher won verschillende prijzen. Ze is geboren in Ierland, studeerde Cum Laude af aan het conservatorium van Madrid. Nu studeert ze in Amsterdam bij Pieter Wispelwey.

Beide jonge vrouwen hebben in het Concertgebouw gespeeld en in Konzerthaus Berlin. Dat kan je wel echt jong toptalent noemen. En 11 mei dus gewoon in de Ontmoetingskerk.

Het zijn niet alleen bijzondere talenten, ze zullen ook bijzondere werken spelen: Werk van Jean-Baptiste Barrière (1707-1747), Max Reger (1873-1916) en Garth Knox (1956-)

Dit concert kunt u 11 mei bijwonen in de Ontmoetingskerk, Frankrijklaan 4, Haarlem, Schalkwijk. Het begint om 20.00 uur, duurt tot ongeveer 20.45 uur. Welkom vanaf 19.30 uur. Vrije toegang, we vragen wel een vrijwillige bijdrage bij de uitgang.

2 jonge vrouwen geven concert

Ontmoetingskerk

Frankrijklaan 4
2034 BA Haarlem

  • Noord
  • 20:00 - 20:45 uur
  • vrijwillige bijdrage
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu