Alles wat je wilde weten over autisme maar niet durfde te vragen

Verschillende bezoekers en vrijwilligers van De Passant met autisme zullen vertellen over wat autisme voor hun betekent. Wat voor effect autisme heeft op hun dagelijkse leven en hoe ze daarmee omgaan. Hoe autisme ook een voordeel kan zijn. Hoe ze met vooroordelen rond autisme omgaan. En je mag ze natuurlijk ook vragen stellen!

Zie degenen die vertellen en vragen beantwoorden over autisme als vraagbaak of een ‘levend boek’ dat je even in mag zien.

We hopen zo dat mensen met autisme meer geaccepteerd worden en de bekendheid met autisme wordt vergroot. Dit doen we in de Autismeweek van De Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) en het Autisme Fonds: een hele week met activiteiten over autisme en voor mensen met autisme, hun familie en alle andere belangstellenden.

Wanneer:    Woensdagavond 29 maart 19.00-20.30 uur

Waar:          Autismecentrum De Passant

Spaarnwouderstraat 130, Haarlem

Toegang:    Voor iedereen die vragen heeft over autisme, toegang gratis

 

Wat is De Passant?

 

‘De Passant’ is een ontmoetings- en trainingsplek voor mensen met een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie. De Passant werkt voor en mét mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. De Passant bestaat sinds 2009 en is zit in een gezellig pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem. Meer info op onze website:

 

WWW.PASSANT130.NL

Alles wat je wilde weten over autisme maar niet durfde te vragen

Autismecentrum De Passant

Spaarnwouderstraat 130
2011 AH Haarlem

  • Centrum
  • 19:00 - 20:30 uur
  • Gratis
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu