bijzonder concert

Concert op saxofoon en piano

9 maart kunt u in de Ontmoetingskerk een optreden bijwonen van Chi-Chun Chen op saxofoon, Vicky Yu-Ping Juo op piano. Twee jonge toptalenten die naar Haarlem komen om muziek uit te voeren van Henri Vieuxtemps, Giulio Caccini, Johannes Brahms, Astor Piazzolla en Alexander Glazunov. Een gedurfde keuze qua componisten. Het belooft dan ook een bijzonder concert te worden.

Chi-Chun komt uit Taiwan, waar hij het conservatorium heeft gedaan. Hij volgt nu de masteropleiding in Amsterdam. Hij heeft verschillende prijzen gewonnen en met een paar ensembles opgetreden. Ook in Nederland heeft hij opgetreden: in het Concertgebouw.

De pianiste, Vicky Yu-Ping Juo heeft al heel wat optredens gegeven in Nederland. En ook zij heeft verschillende prijzen gewonnen. En net als Chi-Chun heeft ze in haar land het conservatorium gedaan in volgt ze hier de Masteropleiding.

U kunt deze twee jonge musici zien in de Ontmoetingskerk, Frankrijklaan 4 op 9 maart van 20.00-20.45 uur. De kerk is op 19.30 uur open. Toegang gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt erg op prijs gesteld.

bijzonder concert

Ontmoetingskerk

Frankrijklaan 4
2034 BA Haarlem

  • Centrum
  • 20:00 - 20:45 uur
  • vrijwillige bijdrage
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu