concert celliste Hesce Mourits

Op woensdag 10 augustus om 20.30 uur treedt celliste Hesce Mourits op in de Lutherse Kerk in Haarlem (Witte Herenstraat 22). Ze wordt op de piano begeleid door Àlex Ramirez en Ryan Sheng. Het programma dat zij spelen omvat werken van Bohuslav Martinů, Gaspar Cassadó, Joey Roukens, Pēteris Vasks, Sofia Goebaidoelina en Witold Lutosławski

Celliste Hesce Mourits is een aanstormend talent. Ze groeide op in een muzikaal gezin en werd verliefd op de cello. De vorderingen van haar cellospel waren van dien aard dat ze werd toegelaten op de Sweelinck Academie, een jong talentopleiding aan het conservatorium in Amsterdam. In haar examenjaar aan het Stedelijk Gymnasium in Haarlem componeerde ze een Judas Passie. Met dit stuk, dat in 2019 is uitgevoerd in de Philharmonie in Haarlem, kreeg de toen 17-jarige Hesce landelijke bekendheid. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.ihms.nl en op de dag van het concert aan de zaal (uitsluitend pinbetaling).

concert celliste Hesce Mourits

Lutherse Kerk

Witte Herenstraat 22
2011NV Haarlem

  • Centrum
  • 20:30 - 22:00 uur
  • €19
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu