Griekse mythologie maakt concert

Twee jonge mucisi hebben een wel heel bijzonder programma bedacht. Ze maken ze één geheel van 8 stukken. Het wordt één concertstuk van 45 minuten zonder pauze of applaus. Bij het samenstellen van dit stuk zijn ze uitgegaan van 3 Griekse mythologische figuren. Zo wordt de spanningsboog niet doorbroken.

Het stuk wordt uitgevoerd door Camillie Schneegans op fluit en Carlos Marín Rayo op piano.

Camille heeft vorig jaar haar master (Cum laude) gehaald aan het conservatorium van Amsterdam. Ze heeft opgetreden in verschillende landen, hier o.a. met het Concertgebouworkest.

Carlos is vorig jaar afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam, heeft veel opgetreden,o.a. in het Concertgebouw, de Doelen, Tivoli Vredenburg. Hij is ook ‘artist in residence’ aan de George Mason University in Fairfax, VA, in the Verenigde Staten.

Camille en Carlos ontdekten dat ze dezelfde doelen nastreven en hebben sindsdien veel samen gerepeteerd en opgetreden.

Donderdag 8 juni van 20.00-20.45 uur in de Ontmoetingskerk, Frankrijklaan 4. De entree is gratis, bij de uitgang wordt gevraagd om een vrijwillige bijdrage.

Griekse mythologie maakt concert

Ontmoetingskerk

Frankrijklaan 4
2034 BA Haarlem

  • Centrum
  • 20:00 - 20:45 uur
  • vrijwillige bijdrage
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu