HaarlemSchaakt

Ben je bezig om goede voornemens voor 2023 te bedenken? Wellicht wil je iets nieuws leren! Denk dan aan een uitdagende denksport, zoals schaken. In Haarlem kun je vanaf januari een training volgen. Wie weet ontdek je jouw verborgen schaaktalent.

HaarlemSchaakt organiseert vanaf januari schaaktraining voor volwassenen. In zes weken tijd krijg je de basis van het schaakspel uitgelegd. Hierna kun je meteen instromen in je eerste schaaktoernooi. Ook gevorderde schakers kunnen meedoen. Voor hen is er gelijktijdig een eigen cursus die hen klaarstoomt voor het niveau van de clubschaker.

De trainingen vinden plaats op vrijdagen. De eerste avond is op 13 januari van 20.15 tot 21.45 uur. De laatste keer is op vrijdagavond 17 februari. Op deze avonden krijg je uitleg van een professionele schaaktrainer. Natuurlijk wil je die kennis ook meteen uitproberen. Daarom is er voldoende tijd om te schaken tegen medecursisten.

Kijk voor meer informatie op HaarlemSchaakt.nl.

HaarlemSchaakt

Wijkcentrum 't Trionk

Van Oosten de Bruijnstraat 60
2014VS Haarlem

  • Centrum
  • 20:15 - 21:45 uur
  • 50e voor 6 lessen van 1,5 uur
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu