klassiek concert

Het 100ste concert van ‘Muziek in de kerk’ kunt u meemaken op donderdag 12 januari. De vorige 99 concerten werden gegeven door een verscheidenheid aan musici en er waren verschillende muziekinstrumenten en verschillende componisten te horen. Maar het was altijd klassieke muziek. En ook het 100ste concert is klassiek. Twee jonge Spaanse musici zullen muziek spelen van Robert Schumann, Jean Sibelius en Manuel de Falla.

Violiste Sofia Navarro trad al op 14 jarige leeftijd als soliste op bij het orkest van jonge Moskouse artiesten. Ze won vele prijzen en speelt in verschillende orkesten en ensembles, daarbij geeft ze concerten in 7 Europese landen, in vele zalen, waaronder St Pauls Chathedral.

Angel Martín del Burgo is behalve pianist ook componist, filosoof en schrijver. Ook hij speelt in verschillende orkesten en won een aantal prijzen, zoals de de 5e International Turniej van Bydgoszcz (Polen). Angel legt zich graag toe op kamermuziek.

Deze twee jonge topmusici kunt u bewonderen op 12 januari 20.00 – 20.45 uur in de Ontmoetingskerk, Frankrijklaan 4 Haarlem Schalkwijk. U bent welkom vanaf 19.30 uur. Vrije toegang, bij de uitgang vragen we u om een vrijwillige bijdrage.

klassiek concert

Ontmoetingskerk

Frankrijklaan 4
2034 BA Haarlem

  • Centrum
  • 20:00 - 20:45 uur
  • vrijwillige bijdrage
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu