klassiek concert

Vioolconcert in de Ontmoetingskerk

Donderdag 9 februari kunt u in de Ontmoetingskerk een concert bijwonen dat gegeven wordt door twee jongemannen, die ondanks hun leeftijd ervaren muzikanten zijn.

Violist Neil Dixon heeft onder meer opgetreden in Zwitserland, Hongarije, Engeland en natuurlijk in Nederland. Hij volgde ook masterclasses in verschillende Europese landen.

Altviolist Fiachra dOra is geboren in Dublin, heeft zowel in Ierland als in Noord-Ierland opgetreden. Ook maakte hij een tour door Portugal met het Sphere String Quartet.

Als u vaker de concerten in de Ontmoetingskerk bezoekt, kent u deze twee muzikanten misschien, ze waren er vorig jaar april ook. We hebben goede herinneringen aan dat optreden en gaan ervan uit dat ook dit concert mooi zal worden. Ze zullen deze keer werken spelen van: Mozart, Händel en Schubert.

Het concert is van 20.00-20.45 uur, u bent welkom vanaf 19.30 uur. Ontmoetingskerk, Frankrijklaan 4. Het concert is vrij toegankelijk, we vragen wel een vrijwillige bijdrage bij de uitgang.

klassiek concert
Cultureel

klassiek concert

Ontmoetingskerk

Frankrijklaan 4
2034 BA Haarlem

  • Centrum
  • 20:00 - 20:45 uur
  • vrijwillige bijdrage
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu