Pianoconcert door Mattias Spee

Mattias Spee in de Ontmoetingskerk

Komend weekend al weer Pasen en in de week daarna, 13 april zal pianist Mattias Spee een concert geven in de Ontmoetingskerk. Mattias gaf hier vorig zomer al eens een concert. We zijn blij dat hij in april terugkeert om weer heel ander werk op de piano te spelen.
Naast optredens in project-ensembles, maakte Mattias jarenlang deel uit van het Goudsbloemtrio, samen met klarinettiste Ana Prazeres en celliste Hadewych van Gent. Samen spelen met anderen is een belangrijk deel van de muzikale activiteiten van Mattias. Maar deze keer speelt hij solo.
Vorig jaar speelde Mattias hedendaagse klassieke muziek, deze keer wordt het o.m. Couperin en Debussy. En hij speelt net als vorig jaar eigen werk. Want hij is naast pianist ook componist. Zijn website (Mattias Spee.com) geeft een indruk van het spel van Mattias. Op die site zijn ook uitspraken te vinden die anderen over hem gedaan hebben. Hier volgt er één: “Spee is rapidly becoming one of the most adventurous pianists in the scene”-( uitspraak van Arjan Linker, componist).
In mei komt een nieuwe cd van Mattias uit, die cd (uit de serie Eclipse) wordt 20 mei officieel gepresenteerd in de Amstelkerk (Amsterdam) in aanwezigheid van Ed Spanjaard. NPO Klassiek zal dat uitzenden.
Van harte welkom in de Ontmoetingskerk, Frankrijklaan 4, op donderdag 13 april van 20.00-20.45 uur. De kerk is open om half 8 (19.30)
De toegang is vrij, maar bij de uitgang wordt u gevraagd om een vrijwillige bijdrage.

Pianoconcert door Mattias Spee

Ontmoetingskerk

Frankrijklaan 4
2034 BA Haarlem

  • Centrum
  • 20:00 - 20:45 uur
  • vrijwillige bijdrage
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu