klassiek concert

8 december is er een klassiek concert in de Ontmoetingskerk. Het belooft een mooi concert te worden, een jonge pianist van Mallorca komt werken spelen van Bach en Mozart.

Pau Hernández (1997) is een opkomend Spaans klassiek pianist, wonend in Amsterdam. Pau studeerde aan het conservatorium van Mallorca, waar hij in 2015 cum laude afstudeerde. Hij verhuisde naar Barcelona voor zijn bachelor studie. En nu doet hij zijn Master bij David Kuyken aan het Conservatorium van Amsterdam.

Pau heeft verscheidene prijzen gewonnen, waaronder de Intercentros Melomano-wedstrijd, XXII Internationale pianowedstrijd ‘Ciutat de Carlet’, XX Internationale pianowedstrijd ‘Rotary Ramon Llull’ en LVII Internationale Academie voor Spaanse muziek ‘Música en Compostela’.

Houdt u van klassieke muziek en van piano? Kom dan gratis genieten van dit concert: 8 december van 20.00 tot ongeveer 20.45 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Welkom dan in de Ontmoetingskerk, Frankrijklaan 4. De toegang is vrij, we vragen wel om een vrije bijdrage bij de uitgang.

 

klassiek concert

Ontmoetingskerk

Frankrijklaan 4
2034 BA Haarlem

  • Schalkwijk
  • 20:00 - 20:45 uur
  • vrijwillige bijdrage
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu