MASSAGE IN HAARLEM

Een aanraking met aandacht zegt soms meer dan duizend woorden.

Massage is beleven, ervaren. Een uitnodiging te voelen hoe het is om in verbinding met je lijf te zijn. Gewoon te zijn, niets te moeten. Het vraagt een sfeer van emotionele warmte om het vertrouwen in je lijf als thuisbasis opnieuw te laten ontluiken tijdens/na een hectische periode van overleven. Massage bij kanker geeft geen genezing, maar kan wel een bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven. Met de juiste intentie kan aanraking een positief effect hebben op het verminderen van pijn, het geven van ontspanning, het verminderen van slapeloosheid, het bieden van troost en weer op een positieve manier in contact komen met je lichaam. Daarnaast zorgt een massage ervoor dat je endorfine aanmaakt, een stofje wat ervoor zorgt dat je je prettig voelt.

Graag zelf een handdoek meenemen tijdens de afspraak.

Wanneer

Iedere 1e en 3e donderdagmiddag van de maand wordt er gemasseerd door Heleen Sijtema. Heleen verzorgt ontspanningsmassages op grond van Rebalancing technieken.

 

 

.

MASSAGE IN HAARLEM

Ipsohuis Kennemerland

Leonardo Da Vinciplein 73
Haarlem

  • Schalkwijk
  • 2 mei
  • 13:30 - 15:30 uur
  • Prijs: € 10,00-Rechtstreeks betalen bij Heleen

Deel deze activiteit

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu