Ontmoeting met Thee en Koffie

De vereniging wil een community opzetten voor deelnemers. Mensen die vanuit een bepaalde gelijkgestemdheid op zoek zijn naar elkaar. Mensen die ook zoeken naar verdieping en bewustwording. Wij denken dat het fijn is om gelegenheid te creëren om elkaar daarin ongedwongen te ontmoeten. In het programma dat OpTil aanbiedt is er dus ook ruimte voor ontmoeting. Wij organiseren 1 x per maand een ontmoetingsmoment. Er is dan niets ingevuld, maar er kan van alles spontaan ontstaan.

Misschien vindt je het fijn om met iemand anders van gedachten te wisselen. Of wordt je er blij van om iemand anders iets te geven, of wil je graag iets ontvangen. Misschien ontstaat er spontaan een groepsactiviteit of spreken we samen over een bepaald onderwerp. Wat ons betreft is er van alles mogelijk, want dit moment is er voor jullie. Natuurlijk onder het genot vaan een kopje koffie of thee.

Mocht je iets willen bakken of meenemen voor bij de thee/koffie, dan is dat welkom.

Ontmoeting met Thee en Koffie

Onder de Toren

A. Hofmanweg 62
2031 BL Haarlem

  • Waarderpolder
  • 20:00 - 21:30 uur
  • Gratis, maar een hartbijdrage is zeker welkom

Deel deze activiteit

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu