Participatiebijeenkomst Bison Bowling

De weg vooruit is ingezet! We kijken terug op twee prettige informatiebijeenkomsten: 12 september bij Bison Bowling en 13 september via de digitale weg. De bijeenkomsten markeerden de doorstart van het participatietraject voor Orion400 (Bison Bowlingterrein). Het plan is dat op deze plek in 2024 onder andere ongeveer 150 huurwoningen gerealiseerd worden, waarvan 50% in de sociale sector. In totaal hebben we bij de bijeenkomsten ongeveer 75 buurtbewoners kunnen verwelkomen. We bedanken hen voor hun aanwezigheid en fijne, constructieve gesprekken. We vervolgen dit participatietraject graag spoedig met uw aanwezigheid.

Op dinsdag 27 september vindt de tweede participatiebijeenkomst plaats. Tussen 18:30 en 21:00 uur bent u welkom bij Bison Bowling. Wij zorgen dat de koffie en thee klaarstaan. Het is een inloopbijeenkomst, dus u kunt ook later binnenkomen en weer eerder weggaan. Tijdens deze bijeenkomst laten we een aantal schetsen zien waar het architectenbureau VenhoevenCS aan heeft gewerkt. We horen graag wat u hiervan vindt en welke ideeën u heeft over de invulling van onder andere de publieke voorzieningen en de openbare ruimte. Uw input op deze thema’s is nodig om een plan te kunnen maken dat van toevoeging is voor deze buurt.

Wij vragen u zich van tevoren aan te melden, door een e-mail te sturen aan info@orion400.nl, o.v.v. Aanmelding participatiebijeenkomst 27 september.

Participatiebijeenkomst Bison Bowling

Bison Bowling

Orionweg 400
2024 TH Haarlem

  • Noord
  • 18:30 - 21:00 uur
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu