Participatiemarkt Zuid-Kennemerland

Ontdek je kansen op de Participatiemarkt

Meedoen in de samenleving
Samenleven is samen doen, samen wonen en samen ontspannen. Meedoen in de samenleving kan een opstap zijn naar (vrijwilligers)werk. Dit kan op allerlei manieren. In je buurt, in een vereniging of bij een organisatie. Meedoen biedt veel voordelen. Voor jezelf en voor de samenleving. Denk eens aan andere mensen leren kennen, nieuwe ideeën kunnen ontwikkelen en nieuwe energie krijgen.

2024

Op woensdag 17 april 2024 zal de 9e editie van de Participatiemarkt plaatsvinden. Van 10:00 tot 14:00 uur in de Bibliotheek Zuid-Kennemerland, locatie Schalkwijk (Fie Carelsenplein 2).

Wat kun je vinden op de Participatiemarkt?

Er is in de regio Zuid-Kennemerland veel aanbod van activiteiten. Dit laten we zien op deze website. Zowel aan de inwoners van deze regio als aan elkaar als organisaties. Bekijk hier de fotoreportage en een korte filmimpressie van onze vorige editie die op woensdag 22 februari 2023 plaatsvond.

Op de Participatiemarkt (ook online) vind je informatie over verschillende organisaties:

Activiteiten in de wijken
Hulp & begeleiding
Dagbesteding
Vrijwilligerswerk
Opleiding & cursussen
Werkstages
Werk

Heb je vragen aan of wil je meer weten over een van de organisaties die meedoen? Je vindt bij elke organisatie een contactpersoon en een online formulier. Op deze manier worden je vragen door de organisatie beantwoord.

De markt is gratis en voor iedereen toegankelijk, ook voor bezoekers die minder mobiel zijn.

Participatiemarkt Haarlem | Ik doe mee!

Participatiemarkt Zuid-Kennemerland

Bibliotheek Haarlem Schalkwijk

Fie Carelsenplein 2
2142 ED Haarlem

  • Centrum
  • 17 april
  • 10:00 - 14:00 uur
  • gratis

Deel deze activiteit

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu