Racefietsclub Kerk van de Nazarener

Racefiets club

Ben je gepassioneerd door fietsen en houd je van uitdagingen? Dan is onze racefiets club iets voor jou! Onze club is een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten en je passie voor fietsen te delen. We zijn een diverse groep fietsliefhebbers die zich inzetten voor het bevorderen van de sport van het wielrennen. Als lid van onze club krijg je de kans om deel te nemen aan spannende races en evenementen, van lokale races tot grote nationale en internationale evenementen. We bieden ook regelmatig georganiseerde ritten aan waarbij je samen met andere leden de prachtige landschappen van Nederland kunt verkennen.

Onze club is meer dan alleen een plek om te fietsen – het is een gemeenschap van gelijkgestemde individuen die elkaar ondersteunen en aanmoedigen. Onze leden zijn er trots op om deel uit te maken van deze groep en we verwelkomen graag nieuwe leden die dezelfde passie delen. Dus waar wacht je nog op? Word lid van onze racefiets club en ontdek de adrenaline van het racen en de voldoening van het bereiken van nieuwe doelen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze gemeenschap van fietsers!

Elke woensdagavond maken we vanaf de kerk een rondje. Als je wilt komen, stuur dan een mail met je naam en telefoonnummer naar: openkerk@kvdnhaarlem.nl. Dan kunnen we de tijd doorgeven, aangezien die verschilt per keer.

Racefietsclub Kerk van de Nazarener
Actief

Racefietsclub Kerk van de Nazarener

Kerk van de Nazarener

Zijlweg 218
2015 CK Haarlem

  • Centrum
  • 4 oktober
  • 19:30 uur
  • Gratis

Deel deze activiteit

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu