Verhalen van de wind

Op 11, 12 en 19 mei organiseert Stichting Fiatlux  Verhalen van de wind: een interdisciplinaire voorstelling met spoken word, live muziek en archiefbeelden die de mondelinge tradities en verhalen van molenaars tot leven brengt. In het project geven kunstenaars ieder hun eigentijdse draai aan het oude materiaal. Zo zet de performance ons levend cultureel erfgoed in beweging. Verhalen van de wind prikkelt je zintuigen en nodigt je uit om op een frisse en avontuurlijke manier in de molenaarscultuur te duiken.

Daarnaast worden er op twee momenten learning by doing workshops georganiseerd: op 11 mei in de korenmolen De Zandhaas en 12 mei in molen De Adriaan. Hier gaan de deelnemers op een creatieve manier aan de slag met de vraag hoe de techniek en ambachten van de molens hergebruikt kunnen worden in hun eigen wereld.

De evenementen vinden plaats op 11, 12 en 19 mei bij drie molens in Haarlem en Santpoort-Noord. Ga naar onze site voor meer informatie en tickets.

https://www.molens.nl/verhalenvandewind

Verhalen van de wind

Haarlem en Santpoort-Noord

Wüstelaan 83, Papentorenvest 1A, Schoterveenpolder 1
2071 AE, 2011 AV, 2023 JZ Santpoort-Noord en Haarlem

  • Centrum
  • 13:30 - 21:30 uur
  • 4,50 - 7,50
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu