Badhuis: De zomer in mij

‘De Zomer in Mij’ is een modern sprookje dat vertelt over eenzaamheid, immigratie, verschillende botsende culturen en vervreemding. De mens heeft het universele verlangen ergens bij te horen. Maar waarom is dat niet zo makkelijk en zijn veel mensen zo eenzaam?

De Argentijns-Nederlandse actrice Paula Lima heeft een zinnenprikkelende muzikale theatervoorstelling gemaakt samen met muzikanten Guillermo Celano en Iman Spaargaren.
Tekst is van Fabian Diaz (prijswinnende tekstschrijver en regisseur uit Argentinië).

Paula, de hoofdpersoon van ‘De zomer in mij’, woont bijna 12.000 kilometer van haar geboorteplaats. Soms wordt die afstand overbrugd met een simpel telefoontje naar haar moeder. Soms is die afstand letterlijk een zee die niet kan worden overgestoken.
Dit werk is een poëtische poging om het ongrijpbare te benoemen van wat het is om buitenlander te zijn. Van wat het is en hoe het voelt om een taal te spreken en in een land te wonen dat niet van jou is.

‘De Zomer In Mij’ vertelt de bijzondere ervaring over afstand en eenzaamheid, zonder het ‘buitenlander zijn’ te reduceren tot een vast gegeven. We zijn immers allemaal buitenlanders in iets; het ligt er helemaal aan in welke positie je je bevindt en vanuit welke perspectief je naar iets kijkt.

Aanvang: 20 uur (deuren open om 19.30 uur)
Entree: €10 Reserveren kan: via dit formulier

Badhuis: De zomer in mij

Badhuis

Leidseplein 49
2013 PW Haarlem

  • Zuidwest
  • 20:00 uur
  • €10

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Badhuis Leidsebuurt

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu