Het Badhuis: Kindertheater “Verloren zaken” (6+)

Het Badhuis
Leidseplein 49, Haarlem
zondag 3 mrt
15:00 – 16:30

Een intieme poppenvoorstelling over identiteit

Door Theatra

Schoenen snellen over het perron. Treinen arriveren en vertrekken. Iedereen is onderweg. Naar iets of iemand. Hannah niet. Ze gaat nergens heen. Hannah werkt in de kelder van Verloren Zaken. Alle spullen die reizigers in de trein vergeten zijn, worden daar bewaard. Met een nummer, op een label, in een bak. Wachtend tot ze worden opgehaald. Hannah geeft ieder gevonden voorwerp een plekje en bepaalt waar het bij hoort. Maar waar hoort Hannah zelf bij? Bij dat ene? Dat ene zonder nummer, zonder label, op haar bureau? Lief en harig en belangrijk. Dat wil bij haar blijven. Niet gevonden worden. Maar dat blijkt al snel een verloren zaak…

“Verloren Zaken” is een intieme poppenvoorstelling vol muziek, slapstick en fysiek spel. Een verhaal over identiteit en hokjesdenken. En over ergens bij willen horen.

Prijs: €5,00 (Haarlempas gratis) voorafgaand aan de voorstelling te betalen bij de bar

Theatergroep Theatra maakt jeugdtheater met en voor kinderen. De voorstellingen zijn eigenzinnig en spreken, soms met tekst maar vaker zonder, tot de verbeelding. Theatra gaat zware thema’s, ook bij jonge kinderen, niet uit de weg. Door de humoristische en liefdevolle verpakking zijn de voorstellingen altijd lichthartig.

Het Badhuis: Kindertheater "Verloren zaken" (6+)

Het Badhuis

Leidseplein 49
Haarlem

  • Centrum
  • 15:00 - 16:30 uur
  • €5

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Badhuis Leidsebuurt

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu