Senioren rockkoor My Generation. Zing mee!

Senioren rockkoor My Generation

Alle ouderen uit Haarlem en omgeving, die niet achter de geraniums gevonden willen worden, worden uitgedaagd zich aan te sluiten bij het unieke rockkoor My Generation! Iedere woensdag zingen we de longen uit het lijf onder bezielende leiding van dirigent Boris Kothuis, bekend van de reguliere popkoren in Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen.

Een gouden stem of zangervaring is absoluut geen vereiste, goede zin des te meer! Iedereen kan zich aansluiten. Wil je graag meedoen, maar lukt dat niet zonder hulp of ondersteuning? Laat ons dit dan weten, dan zoeken we naar een passende oplossing, je bent hierin zeker niet de enige.

Data: vanaf 29 september iedere woensdag (m.u.v. schoolvakanties)
Tijd: 15.30 inloop – Zingen: 16.00 – 17.00 uur
Plaats: Badhuis Leidsebuurt – Leidseplein 49 Haarlem
Kosten: Normaal gesproken €8,- per keer, maar dankzij subsidie dit seizoen €4,- per repetitie.

Heeft u ondersteuning nodig of bent u juist bereid om iemand onderweg op te halen die minder mobiel is? Neem dan contact op via mygenerationhaarlem@gmail.com of 023-5128200 (Kennemerhart).

Het My Generation Rockkoor wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem.
Mensen met een Haarlempas krijgen korting. Neem daarvoor contact op met de organisatie via mygenerationhaarlem@gmail.com

Reserveer voor de repetitie (via e-mail)

Info hier

Senioren rockkoor My Generation. Zing mee!

Het Badhuis

Leidseplein 49
2013 PW Haarlem

  • Zuidwest
  • 15:30 - 17:00 uur
  • € 4,00

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Badhuis Leidsebuurt

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu