Bewust Haarlem: Trancedans

Trancedans is dansen van binnenuit. Door het dansen wordt je levenskracht wakker gemaakt en schud je dagelijkse beslommeringen van je af. Je gaat uit je hoofd, voorbij het denken. Tijd verdwijnt. Je stelt je open en kunt dicht(er) bij jezelf komen en ontdekken wie je nog meer bent. 

Je krijgt een blinddoek en het is fijn als je van te voren een intentie hebt waarvoor je wilt dansen. Alle deelnemers zoeken een plekje in de zaal, je kunt op sokken of blote voeten dansen. Tijdens de opening van het trancedansen doen we een korte oefening om verbinding te maken met jezelf.

Aansluitend begint de muziek te spelen, een mengeling van wereld muziek, dynamische percussie, ritmes, helende dance en alles daar tussenin. Je bent vrij om te bewegen zoals jij dat wilt. De duisternis van de blinddoek zorgt ervoor dat je helemaal kunt opgaan in het dansen. Geen zorgen of je het goed doet of wat anderen van je denken.

Het is goed je eigen blinddoek mee te nemen. Draag makkelijk zittende kleding zodat je vrij kunt bewegen Neem een dekentje mee voor tijdens de integratiefase

 Van 19.30 – 22.15 uur Kosten: €15 

Bewust Haarlem: Trancedans

Smile sport

Korte Verspronckweg 7-9
2023 BS Haarlem

  • Centrum
  • 19:30 - 22:15 uur
  • €15

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Bewust Haarlem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu