Lezing: Weg van vergeving

Wanneer je jezelf wilt bevrijden van ballast uit het verleden zonder daarbij afhankelijk te zijn van een ander, dan heb je het over een proces van Vergeving.

Geïnspireerd op het werk van Desmond Tutu en zijn ervaringen als voorzitter van de Waarheids- en Verzoeningscommissie, bewandelen je in de training Weg van Vergeving het viervoudige pad. Je traint in: je verhaal vertellen, je pijn benoemen, vergeving schenken en je relatie vernieuwen of loslaten.

  •  Tijdens het traject krijg je handvatten en oefening aangereikt om ‘jezelf van binnen op te schonen’.
  •  Je oefent niet alleen gedurende de training dagen, maar krijgt ook oefeningen aangereikt om thuis mee aan de slag te zijn.

Een informatieavond voor mensen die zich realiseren dat het proces van Vergeven iets is dat je doet voor jezelf. Een training in hoe je levenslange pijn en angst kunt erkennen en overwinnen. Om tot transformatie en heling te komen.  Contact Trainingen | Rick Shamier 06-44425612

Gratis toegang 19.30 tot 21 uur

Dinsdag 28 februari.

Lezing: Weg van vergeving

Connected Haarlem

Koppestokstraat 87
2014 AN Haarlem

  • Zuidwest
  • 19:30 - 21:00 uur
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Bewust Haarlem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu