Love XL Voorstelling

LoveXL is een voorstelling die gaat over alles wat er bij komt kijken als je hormonen gaan gieren. Hoor je erbij door ‘het’ te doen? Doe je alsof je op jongens valt, terwijl je meer naar meisjes kijkt? Hoe zou je zijn als je 100% mag zijn wie (of wat) je wilt zijn?

  •  In LoveXL kijken we mee door de ogen van een 13-jarige jongen met een hoofd vol vragen. Sex or no sex, en nog veel meer andere vragen over liefde en lust.

Hoe ingewikkeld kan het zijn als je alles voor de eerste keer moet uitvinden. Je wilt stoer doen, je onzekerheid niet laten zien, heel ervaren overkomen, terwijl je gewoon niks of bijna niks weet. Ja wel Google-weet, maar het nooit in het echt heb meegemaakt. Je kunt niets anders dan in het diepe springen, durven en je kwetsbaar opstellen. Maar ja, als niemand dat doet, waarom zou jij dan de eerste zijn? En trouwens, in je fantasie is alles toch veel leuker en lekkerder dan in het echt.

LoveXL is een voorstelling van de makers van Liefde (Gouden Krekel 2017) en Hallo familie (Zilveren Krekel 2019), een mix van theater, dans en muziek. Geïnspireerd op de Netflix-serie Sex Education, de film Dangerous Liaisons en het televisieprogramma Sekszusjes.

€19,50 | CJP en studenten € 11,- 21 of 22 maart  van 19.30 tot 21.30 uur

Tickets: hier bestellen

Love XL Voorstelling

De Schuur

Lange Begijnenstraat 9
Haarlem

  • Centrum
  • 19:30 - 21:30 uur
  • € 19,50 en € 11.00

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Bewust Haarlem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu