Theatervoorstelling De langste nacht

De Langste Nacht is de tweede samenwerking tussen Alexandra Broeder en Arjan Broers. Geraakt door de geestelijke nood die zij binnen hun werk en om zich heen zien, vooral bij de jongere generaties, creëren zij nieuwe rituelen om licht te laten schijnen op wat we misschien wel kunnen zien als de grootste crisis van onze tijd: opgroeien zonder spirituele dimensie en zonder het gevoel in samenhang met anderen te bestaan.

Speciaal voor de donkerste periode van het jaar, ook wel de Tijd van de Wolf genoemd, ontwikkelen theatermaker Alexandra Broeder en pastor Arjan Broers een tocht, van de Schuur naar de Doopsgezinde kerk, dwars door het centrum van Haarlem. Een rituele ervaring, beginnend in het theater en eindigend in de kerk.

  •  De Langste Nacht is de eerste uiting van het contextprogramma rondom The Creature, een installatie-kunstwerk van Tijd van de Wolf dat in de binnentuin van Het Dolhuys zal ontstaan dat gedurende heel 2023 van gedaante zal veranderen.

Met deze installatie en een uitgebreid contextprogramma willen de samenwerkingspartners een ander licht schijnen op mentale kwetsbaarheid.

Tickets € 19,50. Te bestellen: hier

CJP en studenten € 11.00

Theatervoorstelling De langste nacht

De Schuur

Lange Begijnenstraat 9
Haarlem

  • Centrum
  • 20:00 - 22:00 uur
  • € 19.50 en € 11,00

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Bewust Haarlem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu