Bibliotheek Noord: Meemaaktuin stekdag

In de Meemaaktuin begonnen we seizoen 2024 met de bouw van de Plantenbieb. Hierin kunnen bezoekers en buurtbewoners planten die ‘over zijn’ brengen en halen. Teveel gezaaide kiemplantjes, goed gelukte stekken, uit de kluiten gewassen volwassen planten, sloopgroen en roofgoed…je vindt het hier!

Maart is de goede tijd om je plantenborder op te ruimen. Planten die te groot worden kan je nu uit de grond halen, in stukken steken en kleiner weer terugzetten. Wat je over hebt deel je uit! Vul met ons de plantenbieb. Breng al je overtollige planten (en potten) naar o0nze tuin en neem iets anders mee terug. Beetje spannend om zelf de planten te delen? Neem de grote kluiten uit je tuin mee en we doen het samen.

Veel zin in en welkom op de ‘stek&deeldag’ op woensdag 6 maart van 9.00 tot 14.00 uur in de Meemaaktuin bij @bibliotheekzuidkennemerland en @meemaakpodium.

Bibliotheek Noord: Meemaaktuin stekdag

Bibliotheek Noord Ingang tuin via hek aan de Korteweg

Planetenlaan 170
2024 EX Haarlem

  • Noord
  • 09:00 - 14:00 uur
  • Gratis

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Bibliotheek Zuid Kennemerland

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu