Bieb Schalkwijk: Knutsel een verrassing (4 t/m 7 jaar)

Het is tijd om te gaan knippen en plakken. Kom op woensdag 31 januari en knutsel met Mooizooi op het Meemaakplein in Schalkwijk een verrassing.

Reserveer je kaartje hier.

Ken je het boek “Help! Een verrassing!”? In het prentenboek heeft Suusje de Eekhoorn een verrassing bedacht voor August de Vos. Maar wat zou die verrassing zijn? Tijdens het knutselen ga jij aan de slag om een eigen verrassing te maken met de spullen van Mooizooi. De mooie spullen die je voor jouw verrassing mag gebruiken, zouden anders in de vuilnisbank belanden, superleuk!

Over Mooizooi

Mooizooi is en sociaal, duurzaam en creatief magazijn. Zij verzamelen schoon- en veilig restmateriaal van bedrijven en bieden deze aan voor creatieve doeleinden. Ook kun je bij hen terecht voor workshops en kinderpartijtjes waarbij je aan de slag gaat met de verzamelde materialen.

Deze activiteit is voor kinderen vanaf 4 tot en met 7 jaar. De activiteit is gratis, maar let op: er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Meld je dus snel aan!

Woensdag 31 januari | 15:00 tot 16:30 uur | Gratis
de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk

Bieb Schalkwijk: Knutsel een verrassing (4 t/m 7 jaar)

Bibliotheek Schalkwijk

Fie Carelsenplein 2
Haarlem

  • Schalkwijk
  • 15:00 - 16:30 uur
  • Gratis

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Bibliotheek Zuid Kennemerland

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu