Boekfissa: geen dag zonder nacht

Tijdens de Week van de Haarlemse Nacht brengt een selectie kopstukken uit het Nederlandse nachtleven een multidisciplinaire ode aan de nacht in de Bibliotheek Haarlem Centrum. Allemaal leverden ze een bijdrage aan de bundel ‘Geen dag zonder nacht’. En jij kan er gratis bij zijn!

De avond krijgt een spannend en poëtische randje en een muzikale omlijsting, waar ook jij niet bij stil kan blijven staan. De verhalen uit de bundel worden besproken, maar ook actualiteiten komen aan bod, want de nacht lijkt nooit stil te staan.

Geen Dag Zonder Nacht

Thys Boer en Jonasz Dekkers brachten in oktober vorig jaar de samengestelde verhalenbundel Geen dag zonder nacht uit. In deze bundel schijnen dertig dragers van het Nederlandse nachtleven een licht op Nederland haar wereldberoemde nachtcultuur. In de nacht werden namelijk talloze taboes geslecht, nieuwe muziek-, mode- en levensstijlen uitgevonden en vele internationale carrières gelanceerd. Maar belangrijker: voor velen was de nacht de plek waar zij uitvonden wie en met wie zij wilden zijn.

Als jij erbij bent kan je daarna gratis door naar de officiële afterparty in Club3!

Vrijdag 7 april | 20:30 – 23:00 uur | Gratis maar wel aanmelden. Dat kan: op deze site.
de Bibliotheek Haarlem Centrum

Boekfissa: geen dag zonder nacht

Bibliotheek Centrum

Gasthuisstraat 32
2011 XP Haarlem

  • Centrum
  • 20:30 - 23:00 uur
  • Gratis

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Bibliotheek Zuid Kennemerland

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu