Kidsleesclub 6-14 jaar Bibliotheek Schalkwijk

Op zoek naar een leuke, educatieve en creatieve activiteit? Elke zaterdag van 1 tot 6 vind je de kidsleesclub van Regina op het Meemaakpodium in Schalkwijk.

Naast dat Regina voorleest, ga je zelf ook voorlezen. Hiermee leer je hoe je goed verhalen kunt vertellen en stevig in je schoenen staat als je voor een groep moet spreken. Tijdens het voorlezen speelt de rijke fantasie van Regina een grote rol. Gekke stemmetjes, speeltjes, spelletjes, je kunt het zo gek niet bedenken of het gebeurt tijdens de Kidsleesclub.

Meerdere groepen

Meerdere groepen, voor alle kinderen van 6 tot en met 14 jaar. Samen bespreken de groepen de thema’s van de boeken onder het genot van iets lekkers. Dit is niet alles: er wordt ook nog eens lekker geknutseld in het thema van het boek. Dit zorgt voor verbinding en draagt bij aan de vrolijke sfeer van de leesclub. Per groep gaat Regina ongeveer een uur aan de slag, mail voor meer informatie.

13:00 – 14:15 Groep 1: Kinderen uit groep 5/6

14:30 – 15:45 Groep 2: Kinderen uit groep 7/8

16:00 – 17:30 Groep 3: Voortgezet onderwijs

Deze activiteit is gratis, maar let op! Meld je op tijd aan, er is maar plek voor 15 kinderen. Aanmelden via de mail kan: HIER

Zaterdag | 13:00 – 17:30 uur | Gratis
de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk

Kidsleesclub 6-14 jaar Bibliotheek Schalkwijk

Bibliotheek Schalkwijk

Fie Carelsenplein 2
2036 AM Haarlem

  • Schalkwijk
  • 20 april
  • 13:00 - 17:00 uur
  • Gratis

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Bibliotheek Zuid Kennemerland

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu