Knutselen met Maximiliaan Modderman (4-12 jaar)

Mooizooi bouwt een feestje! Geïnspireerd door het boek Maximilliaan Modderman geeft een feestje verzorgt Mooizooi een workshop in de Bibliotheek Haarlem Noord met het thema ‘feest’.

Maak met de mooiste restmaterialen feestelijke slingers om je eigen feestje mee te bouwen en versieren. Geschikt voor 4 tot 12 jarigen.
Mooizooi zamelt restmaterialen in van bedrijven voor creatieve doeleinden, dit doen wij samen met een geweldige groep mensen die een (tijdelijke) afstand tot de arbeidsmarkt hebben.Sociaal. Duurzaam. Creatief.

Over MooiZooi

Mooizooi is een sociaal, duurzaam en creatief magazijn waar schoon- en veilig restafval en restmateriaal van bedrijven wordt verzameld en aangeboden voor creatieve doeleinden. Ook kun je bij hen terecht voor workshops en kinderpartijtjes waarbij je aan de slag gaat met de verzamelde materialen. Wat dacht je van Rommelige robots maken, of de workshop De Kamer van je dromen. Meer informatie op www.mooizooi.nl

Zaterdag 4 februari | 11:30 – 13:00 uur | Gratis

Knutselen met Maximiliaan Modderman (4-12 jaar)

Bibliotheek Noord

Planetenlaan 170
Haarlem

  • Noord
  • 11:30 - 13:00 uur
  • Gratis
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Bibliotheek Zuid Kennemerland

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu