Ontdek de Naaigroep van de Wereldkeuken in Schalkwijk

Ben je geïnteresseerd in kleding naaien, borduren en het ontmoeten van nieuwe mensen? De Naaigroep is een gemeenschap van gepassioneerde naailiefhebbers die samenkomen om vaardigheden en verhalen te delen.

De Naaigroep biedt een creatieve en inclusieve plek waar vluchtelingen van verschillende achtergronden samenkomen. Elke donderdag van 11 tot 1 uur ben je welkom om aan te sluiten bij deze hobbygroep van de Wereldkeuken. Dit is de perfecte gelegenheid om je artistieke vaardigheden te ontwikkelen, terwijl je verhalen deelt met gelijkgestemden. De activiteit is gratis en heeft ruimte voor tien personen, meld je dus snel aan via e-mail. Vergeet niet om in de mail de naam van de activiteit te noemen.

De Wereldkeuken biedt naast de Naaigroep ook andere activiteiten aan. Je bent onder andere welkom bij de Yogagroep of de Kunstgroep! Al deze groepsactiviteiten vinden wekelijks plaats in Schalkwijk.

Elke donderdag | 11:00 tot 13:00 uur | Gratis
de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk

Aanmelden via de mail kan: Hier

Ontdek de Naaigroep van de Wereldkeuken in Schalkwijk

Bibliotheek Schalkwijk

Fie Carelsenplein 2
2036 AM Haarlem

  • Schalkwijk
  • 18 april
  • 11:00 - 13:00 uur
  • Gratis

Deel deze activiteit

Initiatiefnemers

Bibliotheek Zuid Kennemerland
Wereldkeuken Haarlem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu