OV Reisloket Centrum Bibliotheek

Met welke bus kan ik naar mijn familie? En hoe zit dat nou met de OV-chipkaart? Bij het Reisloket kun je terecht met al uw vragen over het openbaar vervoer. De deskundige OV-ambassadeurs nemen alle tijd voor je en weten welke vragen senioren hebben.

Kom langs voor antwoord op je praktische vragen of een persoonlijk reisadvies: het Reisloket is vrijdag 14 april van 12:30 tot 16:30 aanwezig in de Bibliotheek Haarlem Centrum. Voor het persoonlijk Reisadvies zoeken we samen met jou op welke reizen je met OV kunt maken. Ook kunnen we je helpen met installeren van een reisplanner op jouw smartphone.

Gratis probeerkaart

Je komt te weten hoe voordelig de bus anno nu is: er zijn meerdere aantrekkelijke voordelen voor senioren. Daarnaast kunnen senioren gratis een probeerkaart afhalen, waarmee je een dag lang in alle bussen van Connexxion in Noord-Holland kunt reizen. Leuk voor een dagje uit!

Vrijdag 14 april | 12:30 tot 16:30 uur | Gratis
de Bibliotheek Haarlem Centrum

OV Reisloket Centrum Bibliotheek

Bibliotheek Centrum

Gasthuisstraat 32
2011 XP Haarlem

  • Centrum
  • 12:30 - 16:30 uur
  • Gratis

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Bibliotheek Zuid Kennemerland

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu