Buurts Binnensteeds

Buurts Binnensteeds

Bekijk hieronder al onze activiteiten waarin ontmoeting centraal staat.
Gebruik het filter om te vinden wat je zoekt.

Buurtcentrum Binnensteeds in Haarlem: Een Centrum van Verbinding en Activiteit

Buurtcentrum Binnensteeds, gelegen in het hart van Haarlem, is een bruisend centrum dat de gemeenschap bij elkaar brengt. Binnensteeds biedt een brede waaier aan activiteiten en diensten, die ontworpen zijn om bewoners van alle leeftijden en achtergronden te ondersteunen en te verbinden.

Voor volwassenen en senioren biedt het centrum een scala aan cursussen en workshops, variërend van bewegingsactiviteiten van Sportsupport en wandelgroepen voor mensen met een haperend brein. Daarnaast is er ruimte voor creatieve workshops, zoals schilderen en theater. Deze programma’s stimuleren niet alleen persoonlijke groei, maar ook sociale interactie en gemeenschapszin.

Met moderne faciliteiten en een toegewijd team van medewerkers en vrijwilligers, zorgt Binnensteeds voor een warme en gastvrije omgeving waar iedereen zich welkom voelt. Of je nu op zoek bent naar educatie, recreatie of gewoon een plek om nieuwe mensen te ontmoeten, Buurtcentrum Binnensteeds biedt het allemaal. Kom langs en ervaar de warme en inclusieve sfeer die Binnensteeds tot het kloppende hart van de gemeenschap maakt.

Buurts Binnensteeds

Nieuwe Groenmarkt 20

2011TW Haarlem

023 531 9030

Bezoek onze website Mail ons

Maak hieronder je keuze

Wat heeft je interesse?

Datum

Online of op locatie

Partners

Wandelen met haperend brein

  • 25 juli
  • 10:15 - 12:00 uur
  • 2