Buurts de Fjord

Buurts de Fjord

Bekijk hieronder al onze activiteiten waarin ontmoeting centraal staat.
Gebruik het filter om te vinden wat je zoekt.

Het wijkcentrum van Buurts de Fjord in Haarlem is het bruisende hart van deze charmante buurt. Dit moderne en multifunctionele centrum fungeert als ontmoetingsplaats voor bewoners van alle leeftijden. Het biedt diverse faciliteiten, waaronder een bibliotheek, sportzalen en ruimtes voor culturele activiteiten en workshops.

Het wijkcentrum organiseert regelmatig evenementen zoals markten, lezingen en buurtfeesten, die bijdragen aan een hechte gemeenschap. Voor kinderen en jongeren zijn er tal van activiteiten, van knutselmiddagen tot sporttoernooien, waardoor ze zich thuis voelen en betrokken zijn.

Daarnaast zijn er in het wijkcentrum diverse diensten beschikbaar, zoals een consultatiebureau, buurtzorg en een informatiepunt voor bewoners. Dit maakt het een essentieel onderdeel van het dagelijkse leven in Buurts de Fjord.

Met een café en ontmoetingsruimtes biedt het centrum ook een plek voor informele ontmoetingen en ontspanning. Het wijkcentrum is daarmee een levendige en verbindende factor in Buurts de Fjord.

Buurts de Fjord

Paul Krugerkade 6

2021BN Haarlem

02354 30 996

Bezoek onze website Mail ons

Maak hieronder je keuze

Wat heeft je interesse?

Datum

Online of op locatie

Partners

Quiltgroep de Fjord

  • Noord
  • 26 juli
  • 13:00 - 15:30 uur
  • 2 Euro of met Haarlem Pas 1 Euro