Spreekuur Wijkteam Boerhaave

Heb je een idee voor je buurt, maak je je zorgen over iemand, of loop je zelf ergens tegenaan in het leven? Bij het wijkteam kun je terecht voor informatie, advies of ondersteuning. Wij helpen je verder bij allerlei onderwerpen. Zoals gezondheid, opvoeden, activiteiten, veiligheid, werk, wonen en het leren kennen van nieuwe mensen.

Bel ons, mail ons of kom langs

We zijn er voor je! Je kunt ons op drie manieren bereiken:

  1. Je kunt ons bellen van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 16.30 uur op het telefoonnummer: 023 5430991.
  2. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook, stuur deze dan naar: wijkteamboerhaavewijk@buurts.nl.
  3. Iedere dinsdag kun je van 13.00 tot 16.00 uur bij ons langskomen op het inloopspreekuur. Wij zijn te vinden in Wijkcentrum De Ringvaart.

Wie zijn wij?

Alle wijkbewoners kunnen bij ons terecht voor ondersteuning met vragen en hulp, of ideeën. Mensen van het wijkteam hebben kennis van onderwerpen als: sociaal werk, ouderenzorg, gezinsondersteuning, gezondheidszorg en welzijn.

Samen met jou gaan we zoeken naar mogelijkheden en als het kan, lossen we problemen samen op. We werken samen met andere wijkbewoners, huisartsen, de gemeente, CJGGGZ, kerken en allerlei andere organisaties in de wijk. We gaan hierbij altijd uit van de kracht van inwoners zelf en hun situatie. Zo worden we samen als mensen, buurten en stad sterker.

Je kunt hier verder lezen over hoe het wijkteam van Buurts werkt en voor welke vragen mensen naar het wijkteam komen.

Activiteiten Wijkcentrum De Ringvaart

In Wijkcentrum De Ringvaart vind je niet alleen het wijkteam, je bent hier ook van harte welkom voor een kop koffie en een goed gesprek. Er zijn dagelijks activiteiten waar alle wijkbewoners welkom zijn. We zien je graag!

Spreekuur Wijkteam Boerhaave

Wijkcentrum De Ringvaart

Floris van Adrichemlaan 98
2035 VD Haarlem

  • Schalkwijk
  • 25 juni
  • 13:00 - 16:00 uur
  • Gratis
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemers

Buurts De Ringvaart
Sociaal Wijkteam Haarlem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu