Buurts Hof Van Leijh

Buurts Hof Van Leijh

Bekijk hieronder al onze activiteiten waarin ontmoeting centraal staat.
Gebruik het filter om te vinden wat je zoekt.

Het Hof van Leijh in Haarlem is een dynamische buurt die veel te bieden heeft op het gebied van zorg en welzijn, met het buurtcentrum als centrale spil. Het buurtcentrum biedt diverse diensten en faciliteiten die bijdragen aan het welzijn van de bewoners. Er worden regelmatig gezondheidsworkshops, fitnesslessen en mindfulness-sessies georganiseerd om de fysieke en mentale gezondheid van de buurtbewoners te bevorderen.

Het buurtcentrum herbergt ook zorggerelateerde voorzieningen, zoals spreekuren van huisartsen, fysiotherapeuten en andere zorgverleners. Dit maakt het gemakkelijk voor bewoners om toegang te krijgen tot noodzakelijke medische zorg zonder ver te hoeven reizen. Daarnaast worden er welzijnsactiviteiten georganiseerd, zoals ouderengymnastiek, kookworkshops en sociale bijeenkomsten, die gericht zijn op het bevorderen van een gezonde en actieve levensstijl.

Voor senioren en kwetsbare groepen zijn er speciale programma’s beschikbaar, zoals mantelzorgondersteuning en buurthulpdiensten. Vrijwilligers uit de buurt zetten zich in om buren te helpen met dagelijkse taken, waardoor een hechte en zorgzame gemeenschap ontstaat.

Het Hof van Leijh biedt hiermee een omgeving waar zorg en welzijn centraal staan, ondersteund door een actief buurtcentrum dat zorgt voor een betere levenskwaliteit voor alle bewoners.

Buurts Hof Van Leijh

Merovingenstraat 79

2033 LV Haarlem

06 120 59 454

Bezoek onze website Mail ons

Maak hieronder je keuze

Wat heeft je interesse?

Datum

Online of op locatie

Partners

Stamtafel Hof van Leijh

  • Oost
  • 22 juli
  • 17:00 - 19:30 uur
  • 4 euro