Inloop spreekuur Wijkteam voor Zuid West

Woon je in Haarlem Zuid-West? Dan kan je met vragen en problemen op het gebied van wonen, werk, geld, ontmoeten, vervoer, opvoeden of zorg terecht bij het Sociaal Wijkteam in Trefpunt ‘t Trionk. Wij bieden je een luisterend oor en geven informatie, advies en ondersteuning wanneer dat nodig is.

Heb je een vraag of loop je ergens tegenaan in het leven? Je kunt bij ons terecht voor informatie, advies of hulp. Ons team helpt je verder bij allerlei onderwerpen. Zoals gezondheid, opvoeden, veiligheid, werk, wonen en het leren kennen van nieuwe mensen. Bel of mail ons, we zijn er voor je!

Alle wijkbewoners kunnen bij ons terecht voor ondersteuning en hulp. Hierin werken we samen met andere wijkbewoners, CJG, GGZ, huisartsen, scholen, de gemeente, vrijwilligersorganisaties, kerken en allerlei andere organisaties. Zo worden we samen als mensen, buurten en stad sterker.

Je kunt hier verder lezen over hoe het wijkteam van Buurts werkt en voor welke vragen mensen naar het wijkteam komen.

Inloopspreekuur

Je kunt altijd langskomen tijdens ons inloopspreekuur. Dit is op:

Dinsdag van 13.00 tot 15.00 uur.

Donderdag van 11.00 tot 13.00 uur.

Activiteiten Trefpunt ’t Trionk

Je vindt ons in Trefpunt ‘t Trionk. Hier kun je ook deelnemen aan allerlei cursussen en activiteiten.

Ook ben je van harte welkom in onze huiskamer voor koffie, thee en een lekkere lunch. Ons team zet zich samen met buurtgenoten in om elkaar te helpen en de wijk nog mooier te maken. We zijn ook nauw betrokken bij de ontwikkeling van de Spoorzone.

 

Inloop spreekuur Wijkteam voor Zuid West

Trefpunt 't Trionk

Van Oosten de Bruijnstraat 60
2014 VS Haarlem

  • Zuidwest
  • 13 juni
  • 11:00 - 15:00 uur
  • Gratis
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemers

Buurts 't Trionk
Sociaal Wijkteam Haarlem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu