Inloopspreekuur wijkteam Noord-Noord

Heb je een vraag of loop je ergens tegenaan in het leven? Je kunt bij ons terecht voor informatie, advies of ondersteuning. Ons team helpt je verder bij allerlei onderwerpen als gezondheid, opvoeden, veiligheid, werk, wonen en het leren kennen van nieuwe mensen. Bel of mail ons, we zijn er voor je!

Wie zijn wij?

Alle wijkbewoners kunnen bij ons terecht voor ondersteuning en hulp. Buurts bundelt de krachten van diverse partners en vrijwilligers om mensen verder te helpen. Zo werken we samen met andere wijkbewoners, huisartsen, de gemeente, CJG, GGZ, kerken en allerlei andere organisaties in de wijk. We gaan hierbij altijd uit van de kracht van inwoners zelf en hun situatie. Zo worden we samen als mensen, buurten en stad sterker.

Je kunt hier verder lezen over hoe het wijkteam van Buurts werkt en voor welke vragen mensen naar het wijkteam komen.

Inloopspreekuur

De inloopspreekuren vinden nu alleen plaats op maandag en woensdag in de bibliotheek van 13:00-16:00.

Op donderdagen hebben wij nu de Buurtplaats: ”Naast het inloopspreekuur vind je ook de Buurtplaats in de bibliotheek! Hier kun je ook terecht voor vragen waarvoor we je anders naar een partner van Buurts door hadden moeten verwijzen. Bij de Buurtplaats schuif je direct aan de juiste tafel aan: bij ons of bij een van onze partners zoals VWC-Buuv of Humanitas. Kom zonder afspraak en gratis langs voor vragen over geld, formulieren, wonen en activiteiten. Kom je er zelf niet uit? Kom naar de Buurtplaats!
Donderdag: van 10:30 – 12:15 uur”

 

Het telefoonnummer waarop wij van maandag t/m vrijdag bereikbaar zijn van 09:00-13:00 is: 023-5430995

Inloopspreekuur wijkteam Noord-Noord

Bibliotheek Noord

Planetenlaan 170
2024 EX Haarlem

  • Noord
  • 1 juli
  • 13:00 - 16:00 uur
  • Gratis

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Buurts

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu