Meer bewegen? Kom naar Binnensteeds!

Voldoende bewegen is belangrijk en essentieel, vooral als u 55+ bent. Daar is MBvO voor bedoeld. Elke week bewegen in Haarlem heel veel 55+ ers individueel of in groepsverband in hun eigen stadsdeel en buurt voor een kleine financiele bijdrage.

Het beweegaanbod is divers zoals: gymnastiek, spelsport, fitness, (allerlei soorten-)dans , (stoel)yoga, zwemmen, wandelen, Chi Kung, Tai Chi, fitgym valpreventie enzovoort. Naast het fysiek fitter en sterker worden heeft het ontmoeten van nieuwe mensen, het gezamelijk koffiedrinken na de les, het ritme van elke week gaan sporten allemaal zeer positieve effecten op het gevoel van eenzaamheid, geluksgevoel en weerbaarheid.

Voor iedereen is een passende activiteit te vinden: beginner tot gevorderd, 55 jaar tot 105 jaar, mensen met een chronische aandoening of lichte beperking. Bij ons komt u in beweging!

Groep 1: 10.30-11.30 op de Woensdag

Meer info: hier

Meer bewegen? Kom naar Binnensteeds!

Binnensteeds

Nieuwe Groenmarkt 20
2011 TW Haarlem

  • Centrum
  • 10:30 - 11:30 uur
  • Gratis
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Buurts

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu