Ontmoetingsfestival

Kom erbij! Op donderdag 29 september organiseert de Coalitie Haarlem Ontmoet in samenwerking met verschillende partijen het Ontmoetingsfestival; een gratis evenement voor jong en oud.

Iedereen is welkom bij het Ontmoetingsfestival. Het wordt een leuke middag met muziek, theater, heerlijke hapjes, kinderactiviteiten, kraampjes en meer.

Voor kinderen is er een creatieve Kidsclub met schmink, sport en spel. De volwassenen kunnen genieten van verkoopkramen met lokale producten en zelfgemaakt artikelen, sportief aan de slag met aerobics en de workshop beweegdrummen, of gezellig deelnemen aan de bingo en koffie drinken bij de Buurttuc. Bij zowel de dialoogtafel als de theatervoorstelling ‘Schuilplaats voor Eenzaamheid’ van theatermaker Pauline Sleebregt kan men meer te weten komen over het thema eenzaamheid.

Tijdens het festival hebben we ook een gratis plantjesmarkt. Wie hier één plantje voor zichzelf ophaalt krijgt één plantje om weg te geven aan iemand anders (op=op).

Ontmoetingsfestival

Woonzorgcentrum Sint Jacob Schalkweide

Floris van Adrichemlaan 15
2035 VB Haarlem

  • Schalkwijk
  • 13:00 - 16:00 uur
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Buurts

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu