Cursus: Hoe kom je aan geld (Fondsenwerving)

Hoe kom je aan geld? Fondsenwerving voor (vrijwilligers)organisaties

Als (vrijwilligers)organisatie kun je soms wel wat hulp gebruiken om je dromen waar te maken. Tijdens deze workshop ontvang je informatie over hoe en waar je het beste op zoek kunt gaan naar financiële ondersteuning, in het bijzonder bij fondsen. De workshop bestaat uit twee delen. Voor de pauze leer je wat fondsenwerving is, welke manieren er zijn om aan geld te komen en welke daarvan het beste passen bij de eigen vereniging of organisatie. Daarnaast wordt besproken hoe een aanvraag kan worden ingediend bij een fonds en aan welke eisen zo’n aanvraag moet voldoen. Na de pauze is er gelegenheid om een vraagstuk van de eigen organisatie voor te leggen en met elkaar te bespreken. Ook kijken we naar alternatieve mogelijkheden om geld te werven. Na deze workshop weet je precies waar je moet zijn en hoe je moet handelen om de dromen van jouw organisatie waar te maken.

Doelgroep: Deze workshop is bedoeld voor vrijwilligers/medewerkers van (vrijwilligers)organisaties en (burger)initiatieven.

Deze workshop wordt gegeven door Willemijn van den Bos. Zij is fondsenwerver van de Stichting Vrienden van Nieuw Unicum in Zandvoort en zelfstandig fondsenwerver op het gebied van zorg, cultuur en welzijn. Daarnaast is Willemijn officemanager bij een vermogensfonds in Haarlem.

Datum en tijd:
Donderdag 8 juni van 13.30-16.00 uur
Locatie:
Thijsse’s Hof
Mollaan 4, 2061 BD Bloemendaal
De scholingen/trainingen zijn gratis. Opgave voor scholing is echter niet vrijblijvend. Wij rekenen op je komst!
Na het volgen van deze workshop ontvang je een bewijs van deelname dat je kan gebruiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling, CV en verdere loopbaan.

Opgeven kan: Hier

Cursus: Hoe kom je aan geld (Fondsenwerving)
Cursus

Cursus: Hoe kom je aan geld (Fondsenwerving)

Thijsse's Hof Mollaan 4

Mollaan 4
2061 BD Bloemendaal

  • 13:30 - 16:00 uur
  • Gratis

Deel deze activiteit

Initiatiefnemers

BUUV
Vrijwilligerscentrum Haarlem & omgeving

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu