Creatief: Wat is jouw gouden draad?

Fotocollage borduren: maak zichtbaar wie je bent

Foto’s uit albums, foto’s uit kranten, we worden omringd door onze eigen foto’s en beelden en wat is daarin de Rode of Gouden Draad? Brenda Amsing, fotograaf en kunstenaar, nodigt je uit om op zoek te gaan naar de Gouden Draad, en combineert fotografie, collage en borduurtechnieken wat de meest betekenisvolle kunstwerken oplevert. In deze workshop worden via draad connecties gelegd en ga je, maken en associëren, knippen en plakken en naaien en borduren, om zo de schoonheid van de beelden uit je eigen leven te tonen. Je hoeft niet heel handig te zijn met naald en draad of ervaring te hebben met collage maken, maar je zal versteld staan wat er onder begeleiding van Brenda voor talenten naar boven komen en wat voor verhalen zichtbaar worden gemaakt.
Je maakt gebruik van je eigen foto’s, neem 2-5 kopieën daarvan mee.

Brenda Amsing is fotograaf en  beeldend kunstenaar en werkt aan veel verschillende projecten, waarbij zij vooral gebruik maakt van fotografie, collage en borduurtechnieken. ‘Kunst zet mij in beweging. Ik wil het inzetten vanuit en met mensen in plaats van andersom. Nieuwe verhalen en mooie creaties ontstaan. Iedereen heeft kwaliteiten en talenten en die breng ik door middel van fotografie, schilderen en het maken van collages samen. Daarbij heb ik veel aandacht voor ontmoeting tussen mensen voor kijken en luisteren, voor uitwisseling in verhaal en beeld’. Deze workshop is een voorproefje van een Goudmakers workshopserie die binnenkort start, maar deze workshop is ook los te volgen. Zondag 26 maart 2023 om 13.00 uur. Tickets € 2,50.

Te bestellen: Hier

Creatief: Wat is jouw gouden draad?

De Schakel

Pijnboomstraat 17
Haarlem

  • Noord
  • 13:00 - 15:00 uur
  • €2,50

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Cultuurtuin Haarlem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu