Haarlem Voices

zondag 11-06-2023 | 16.00 – 17.30
Adelbertuskerk | Rijksstraatweg 26 Haarlem

Sluit je ogen en denk je eens in: je maakt een reis door de tijd. Geleid door muziek uit verschillende tijdvakken ga je op zoek naar nieuwe harmonie. Onderweg tref je zeker vijf verschillende talen en word je verleid door de meerstemmigheid. Een onontgonnen landschap waar nog zoveel te ontdekken valt. En wie kom je dan tegen?

Met Babel. Origins. verklankt Haarlem Voices een nieuwe wereld, met als referentie en oorsprong het oude Babel; de stad die symbool staat voor meerstemmigheid en de verhalen uit Genesis ademt. Onze zangers en muzikanten verbinden zich ieder vanuit hun eigen taal en stem en vloeien samen in muziek die beroert. Waar het oude Babel bekend stond om de verdeeldheid, ontdekken we hier dat diversiteit juist van onmisbare waarde is voor de muziek.

‘Origins.’ staat voor de snaren. De viool en harp die ons gedurende het concert mede muzikaal ondersteunen zijn zogenaamde ‘chordofonen’ (meersnarigen), ook deze instrumenten kennen hun oorsprong in Babel.

Met Babel. Origins. bieden we jou een inkijkje in een rijke wereld. Een wereld van harmonie, in toon en taal. We nodigen je van harte uit!

Ticket: 17,50 p.p inclusief programmaboekje.
Kinderen tm 12 jaar gratis.

Hier bestellen

Haarlem Voices
Cultureel

Haarlem Voices

Adelbertuskerk

Rijksstraatweg 26
Haarlem

  • Noord
  • 16:00 - 17:30 uur
  • €17,50

Deel deze activiteit

Initiatiefnemers

Cultuurtuin Haarlem
Muziek in Haarlem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu