Dansgeluk!

Dansgeluk!

Bekijk hieronder al onze activiteiten waarin ontmoeting centraal staat.
Gebruik het filter om te vinden wat je zoekt.

Dansgeluk; Haarlemse dansfeesten voor 40 50 60+

Pop, Funk, Dance, Soul, House en meer!

Kun je ook niet stilzitten als je een goed nummer hoort? Vind je het leuk om heel veel blije mensen om je heen te zien? Dat heeft het team van Dansgeluk.nl nou ook!
Daarom is het team ruim een jaar geleden Stichting Dansgeluk.nl begonnen. Speciaal voor iedereen van 40 50 60+ die van dansen houdt. Dat zijn meer mensen dan je misschien zou denken. Het idee dat je rond je 50ste achter de geraniums gaat zitten, gaat voor ons al lang niet meer op.

Na een paar leuke feestjes begint Dansgeluk.nl stukje bij beetje bekend te worden in Haarlem. Dansgeluk.nl heeft geen winstoogmerk en werkt uitsluitend met vrijwilligers. De bedoeling is om 1 x per 2 maanden een dansfeest te organiseren met verschillende DJ’s en muziekstijlen. Een mix van NU en TOEN met pop, funk, house, soul, dance, rock etc).

Of je alleen komt met twee of een hele groep, alles kan als het maar leuk is. Dansgeluk.nl geeft ruimte om te dansen met de muziek niet al te hard, zodat je ook nog een gesprek kan aanknopen als je dat zou willen. Kortom een prachtige gelegenheid om je (dans)vrienden te ontmoeten.

Voor informatie en kaartverkoop Dansgeluk.nl

Dansgeluk!

Wisselende locaties!

Haarlem

Bezoek onze website Mail ons

Maak hieronder je keuze

Wat heeft je interesse?

Datum

Online of op locatie

Partners

Helaas, geen resultaten!

Met de huidige filter(s) zijn geen activiteiten gevonden.