Kerst in de Crypte

Laat je betoveren in de ondergrondse crypte van de KoepelKathedraal! Verken de nissen met ruim 300 kerstgroepen en magische kerstdorpen in een prachtig aangeklede en sfeervolle setting.

Ervaar het tijdens ‘Kerst in de crypte’ in de KoepelKathedraal

T/m 7 januari is de crypte van de KoepelKathedraal in Haarlem omgetoverd tot een magische winterwereld. van 13-17.00 uur

Bewonder de 300 kerstgroepen en volg door de ‘binnenbocht’ de 3 modelspoor treinen die over 80 meter rails rijden langs oud-Hollandse steden en dorpen, Santa’s Wonderland, langs Disney figuren en een betoverend Charles Dickens landschap. Laat je dit jaar opnieuw verrassen door de mooiste kersttaferelen. Prachtig voor jong en oud!

Voor kinderen is het een ontdekkingsreis om de verborgen details tussen de kerstdorpen te vinden en vergeet niet op de foto te gaan met rendier Lucy! Sluit af met warme chocolademelk met slagroom en verse appeltaart of een oliebol. Helaas GEEN ROLSTOELTOEGANG in de crypte.

Tickets te bestellen : hier

 

Kerst in de Crypte

Bavo Koepelkathedraal

Leidsevaart 146
2014 HE

  • Centrum
  • 13:00 - 17:00 uur
  • € 4,00 kinderen

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Bavo KoepelKathedraal

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu