Ergotherapie en dementie

Bij EDOMAH (Ergotherapie bij Ouderen met Dementie en hun Mantelzorgers Aan Huis) gaat de ergotherapeut samen met de mens met dementie en de mantelzorger op zoek naar hoe u zo lang mogelijk de voor u zo belangrijke activiteiten kan blijven doen. Regie houden, plezier en voldoening ervaren, staan daarbij voorop. Aansluiten bij de mogelijkheden die men nog wel heeft, deze te vergroten en de mantelzorger te ondersteunen in diens rol, staan centraal. De ergotherapeut voert gesprekken met u samen, neemt waar en komt dan met een maatwerkoplossing, omdat een pasklare oplossing niet bestaat.

Gastvrouwen Daniëlle Dallyn, Merel Willems (Zorgbalans) en Carla van de Steeg (Kennemerhart) zullen u deze avond meer vertellen over het verloop van Edomah. Zij geven praktijkvoorbeelden en er is voldoende ruimte om met elkaar in gesprek te gaan.

Aanmelden voor deze avond kunt u bij: WijHeemstede op Plein 1. Tel: 023-528 85 10

Wilt u graag komen, maar kunt u uw eega niet alleen thuislaten, dan kunt u zich in verbinding stellen met Tandem. Tel. 023-891 06 10

Ergotherapie en dementie

Trefpunt Dementie (begane grond)

Julianaplein 1
2101 ZC Heemstede

  • Centrum
  • 19:15 - 21:00 uur
  • kosteloos

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Dementievriendelijk

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu