Chansons met Annemarie Brijder

Annemarie zingt over alles wat ze niet snapt

Van de voordelen van biologische groenten tot de economische crisis, en van de liefde tot de dood. Annemarie zingt over alles wat ze niet snapt. Met haar ontwapenende chansons – in Nederlands en Frans – doet ze opgewekt pogingen de wereld een beetje beter te begrijpen. Met humor, lichtheid en hier en daar een felle uithaal neemt ze haar publiek mee in haar zoektocht.

Annemarie Brijder, singer-songwriter (van oorsprong bioloog), treedt afwisselend op in Nederland en Frankrijk. Ze staat met haar deels Franstalige, deels Nederlandstalige liedjesvoorstelling in verschillende theaters en op poëziepodia. In 2019 won ze de Aanmoedigingsprijs van het Utrechts Kleinkunst Festival.

In Frankrijk speelde zij onder meer op chansonfestival Les Nuits du Chat in Montpellier en verzorgde zij het voorprogramma van chansonnier Yves Duteil in Vauvert. En nu is ze hier, bij ons in Het Verhalenhuis!

In samenwerking met Alliance Française Kennemerland.

Chansons met Annemarie Brijder

Verhalenhuis Haarlem

van Egmondstraat 7
Haarlem

  • Noord
  • 20:00 uur
  • € 6
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemers

Dementievriendelijk
Verhalenhuis Haarlem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu