Lotgenotengroep voor naasten van iemand met dementie

Wil je graag mensen ontmoeten die, net als jij, zorgen voor een naaste? Samen een kop koffie drinken en ervaringen en tips uitwisselen? Of gewoon even je hart luchten? Denk dan eens aan deelname aan een lotgenotengroep!

Het zorgen voor een zieke naaste en het daarmee omgaan kan veel aandacht en energie vragen. Je komt vaak niet aan jezelf toe. Het kan lastig zijn om hierover te praten met mensen in je omgeving. Sommigen begrijpen misschien niet wat je daadwerkelijk bedoelt, of je wilt er liever niet over praten omdat je hen niet tot last wilt zijn. Praten met mensen in een soortgelijke situatie kan steun bieden. Het kan opluchten om je zorgen en gevoelens te delen, ervaringen uit te wisselen en tips te krijgen en te geven.

Tandem biedt diverse groepen voor mantelzorgers. Eens in de 4 tot 6 weken komen we bij elkaar in een groep van maximaal 8 personen. Een ervaren coach/consulent van Tandem begeleidt de groep. Er wordt naar elkaar geluisterd en er is herkenning en begrip. Afhankelijk van de behoefte van de groep worden diverse onderwerpen besproken. Uiteraard is alles binnen de groep vertrouwelijk.

De bijeenkomsten vinden plaats op een goed bereikbare locatie en duren ongeveer 2 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Er zijn verschillende groepen, waaronder een wandelgroep, mindfulness, zoon/dochter-groep, zorgen voor een naaste en groepen gericht op specifieke ziektebeelden als dementie en NAH.

Deelnemen of meer weten? Neem contact op via 023-891 06 10 of info@tandemmantelzorg.nl

Lotgenotengroep voor naasten van iemand met dementie
Verbindend

Lotgenotengroep voor naasten van iemand met dementie

Haarlem

  • Centrum
  • 31 oktober
  • 10:30 - 12:30 uur
  • Gratis
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemers

Dementievriendelijk
Tandem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu