Toneel: Hermannosaurus Rex (6+)

Knotsgekke voorstelling over de allereerste hergebruiker

Deze knotsgekke familievoorstelling a la Buurman en Buurman gaat over creativiteit, duurzaamheid en het betere knutselwerk. Via een doldwaze achtbaan van gekke tekstjes, grappige liedjes en fysieke capriolen laten de Hermannen zien dat iedereen een Herman kan zijn.

De broertjes Herman en Herman hebben een geweldig apparaat: een recyclemachine. Je gooit je troep erin en de machine maakt er prachtige nieuwe spullen van: een leeg eierdoosje, drie bananenschillen en een oude paperclip, en voilà, een nieuw skateboard! Die machine hebben ze gekregen van hun vader Herman, die hem weer heeft gekregen van zijn vader. Ook Herman.

Ze komen dus uit een echte recyclefamilie en het begon allemaal bij de allereerste hergebruiker: de Hermannosaurus Rex. Maar wat nou als die recyclemachine kapot gaat? En wat nou als er een monsterlijke berg vuilnis hun kant op komt? En wat nou als ze ook nog ruzie krijgen omdat Herman het altijd beter weet dan Herman? Is dit het einde van de originele hergebruiker?

Zondag 17 september, 15.00 uur
Toegang €
5 HaarlemPas houders €5 korting. Vul in bij het kortingcode veld: HaarlemPas

Tickets bestellen kan: Hier

Toneel: Hermannosaurus Rex (6+)
Cultureel

Toneel: Hermannosaurus Rex (6+)

Verhalenhuis

Van Egmondstraat 7
2024 XL Haarlem

  • Noord
  • 15:00 - 16:00 uur
  • €0 en €5

Deel deze activiteit

Initiatiefnemers

Dementievriendelijk
Verhalenhuis Haarlem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu